Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Haliliye Belediyesi gençleri spora yönlendiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliye Belediyesi gençleri spora yönlendiriyor
Abone ol
Haliliye Belediyesinin gençlerin hizmetine sunduğu spor kurslarından faydalanan öğrenciler, tekvando ve judo kurslarına ilgi gösteriyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençlere yönelikyatırımları ile Haliliye Belediyesi bünyesinde sporcu nesil yetişiyor.Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aliyaİzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezi ve SabihaÖzlek Spor Salonu ile geleceğin genç sporcuları yetiştiriliyor. Başkan MehmetCanpolat’ın lisanslı sporcular yetiştirilmesi hedefiyle hizmet veren sporkursları, Haliliyeli gençler tarafından yoğun ilgi görüyor. Hayallerinehazırlanan gençler, uzman antrenörler nezaretinde hedefleri için ter döküyor.Tekvando ve judo spor dallarıyla ilgilenen öğrencilere teknik ve uygulamalıeğitim veren eğitmenler, gençlere sporu sevdiriyor. Haliliye Belediyesi ilespor alışkanlığı kazanan öğrenciler, tekvando ve judo dalındaki müsabakalarakatılarak, başarılarıyla boy gösteriyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamadaise 7- 14 yaş grubuna yönelik basketbol, voleybol, tekvando, judo, futbol veyüzme kurslarını devam ettiği belirtiliyor.BİHA

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençlere yönelikyatırımları ile Haliliye Belediyesi bünyesinde sporcu nesil yetişiyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aliyaİzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezi ve SabihaÖzlek Spor Salonu ile geleceğin genç sporcuları yetiştiriliyor. Başkan MehmetCanpolat’ın lisanslı sporcular yetiştirilmesi hedefiyle hizmet veren sporkursları, Haliliyeli gençler tarafından yoğun ilgi görüyor. Hayallerinehazırlanan gençler, uzman antrenörler nezaretinde hedefleri için ter döküyor.Tekvando ve judo spor dallarıyla ilgilenen öğrencilere teknik ve uygulamalıeğitim veren eğitmenler, gençlere sporu sevdiriyor. Haliliye Belediyesi ilespor alışkanlığı kazanan öğrenciler, tekvando ve judo dalındaki müsabakalarakatılarak, başarılarıyla boy gösteriyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamadaise 7- 14 yaş grubuna yönelik basketbol, voleybol, tekvando, judo, futbol veyüzme kurslarını devam ettiği belirtiliyor.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da Semicenk konserinde kavga çıktıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da Semicenk konserinde kavga ç...

Eyyübiye’de başıboş köpek dehşeti!Sonraki Haber

Eyyübiye’de başıboş köpek dehşeti!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar