Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Gülpınar Yalçınkaya’nın adaylığını duyurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gülpınar Yalçınkaya’nın adaylığını duyurdu
Abone ol
Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 31 Mart seçimleri için yeniden aday gösterilmeyince partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nin adayı oldu. Yalçınkaya’ya rozetini Kasım Gülpınar taktı.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, AK Parti'denaday gösterilmemesi üzerine beraberindeki 17 meclis üyesiyle birlikte istifaetmesiyle gündeme gelmişti.

Yalçınkaya'nın Yeniden Refah Partisi'nin adayı olacağıkulislerde konuşulsa da resmi bir açıklama gelmemişti.

Ancak Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, Seçim KoordinasyonMerkezi'nde (SKM) düzenlenen toplantıda Yalçınkaya'nın adaylığı resmenduyuruldu.

Yalçınkaya’nın tanıtıldığı toplantıya Yenide Refah PartisiŞanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden RefahPartisi Eyyübiye belediye başkan adayı Mehmet Ekinci ve Akçakale’den gelenbirçok vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşan Kasım Gülpınar Mehmet Yalçınkaya’nın adaylığınışu sözlerle duyurdu:

Şu anda mevcut Belediye Başkanı olan Mehmet Yalçınkaya veönceki dönem AK Parti Akçakale ilçe Başkanı İbrahim Yıldık, AK Parti’den istifaederek artık Yeniden Refah Partisi çatısı altında bizlerle beraber siyasetyapacaklar. 31 Mart seçimlerinde İnşallah Yeniden Refah Partisi’nin Akçakale Belediyesiadayı olarak Mehmet Yalçınkaya ve arkadaşlarıyla beraber yol yürüyeceğiz.

Yeniden Refah kadroları olarak 1 Nisan’da Şanlıurfa’yı belediyecilikolarak yönetmeye talibiz. Parti olarak daha önceden halkın gönlünde yer edinmişbir kadro oluşturmaya gayret ediyoruz. Ve bugünde son hamlemiz son transferimizdiyelim, değerli tecrübeli siyasetçimiz Mehmet Yalçınkaya ile beraber güzel birtörene imza atıyoruz.”

Törende adayı henüz belirlenmeyen ilçeler hakkında dakonuşan Gülpınar, “Adayı belirlenmeyen 2-3 ilçemiz kaldı. Bu ilçeler içinde endoğru adayı bulmaya çalışıyoruz diyerek, 20 Şubat’ta listeleriyayınlayacaklarını belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Belediyesinin projesinde buğday tarlası gübrelendiÖnceki Haber

Büyükşehir Belediyesinin projesinde buğd...

Şanlıurfa’da suça ve uyuşturucuya geçit yok!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da suça ve uyuşturucuya geçit...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar