Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Eyyübiye, Yerel Yönetimler Toplantısı'na ev sahipliği yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyyübiye, Yerel Yönetimler Toplantısı'na ev sahipliği yaptı
Abone ol
Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa’da düzenlenecek olan Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı için kente gelen misafirlere ev sahipliği yaptı.

ŞANLIURFA/EYYÜBİYE Belediyesi, 2-3-4 Ağustos tarihlerinde Şanlıurfa’da düzenlenecek olan Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı için kente gelen misafirlere ev sahipliği yaptı.

3 gün boyunca Şanlıurfa’da düzenlenecek olan toplantılar için kente gelen yüzlerce misafire Eyyübiye Belediyesi ev sahipliği yaptı. Özel bir mekanda düzenlenen programda Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, gelen misafirleri kapıda karşıladı.

Programa; Büyükşehir Belediye Başkanları, MKYK Üyeleri, Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanları, İl İlçe, Belde Belediye Başkanları, İl Yerel Yönetimler Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Kuş’un selamlama konuşmasıyla başlayan program, Eyyübiye ilçesini anlatan tanıtım filmi ile devam etti. Tarihin, sabrın, kültürün ve maneviyatın başkenti temasıyla yayınlayan tanıtım filmi izleyenlerin büyük beğenisi kazanırken Kuş, tüm misafirleri kadim kentte ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Programda açılış konuşmasını yapan Kuş, "Hepiniz tarihin kalbi Eyyübiye’ye hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sizleri burada ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Hz. İbrahim’in bereketi, Hz. Eyüp’ün sabrı ve Hz. Musa’nın yaşadığı topraklar olan, sabrın, inancın, kültürün, tarihin, medeniyetin, gastronominin ve muhabbetin başkenti olan Eyyübiye’mizi kelimelerle anlatmak yetersiz kalır. Kadim kent Eyyübiye’ye hepiniz tekrardan hoş geldiniz" dedi.

Kuş’un konuşmasının ardından misafirler tarafından büyük beğeni gören tanıtım filmi yayınlandı. Programa katılan davetliler daha sonra Tecrübe Paylaşımı Semineri için özel bir otele geçti.

BİHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa'da mikrop yuvalarına inildiÖnceki Haber

Urfa'da mikrop yuvalarına inildi

Şanlıurfa sınırına sevkiyatSonraki Haber

Şanlıurfa sınırına sevkiyat

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar