Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

CHP’den Önder İçin Anlamlı Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’den Önder İçin Anlamlı Ziyaret
Abone ol
CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ ve beraberindeki heyet, hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder için DEM Parti İl Örgütü’nü ziyaret ederek taziyelerini iletti.

CHP Şanlıurfa’dan DEM Parti’ye Taziye Ziyareti

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve barış girişimleriyle tanınan Sırrı Süreyya Önder için DEM Parti İl Örgütü'ne taziye ziyaretinde bulunduklarını duyurdu. Karadağ, Önder’in siyasette iz bırakan bir vicdan ve diyalog insanı olarak hatırlanacağını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Karadağ, beraberindeki il yöneticileriyle birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretin detaylarını şu sözlerle paylaştı:
“İl yönetimimizle birlikte, Eyyübiye İlçe Başkanımız Mehmet Adnan Öncel, Karaköprü İlçe Başkanımız Rıdvan Çoban ve İl Gençlik Kolları Başkanımız M. Üveys İzol ile birlikte, merhum TBMM Başkanvekili ve barış savunucusu Sayın Sırrı Süreyya Önder’in vefatı nedeniyle DEM Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’na başsağlığı dileklerimizi ilettik.”

Siyasetin Ötesinde Bir Barış ve Vicdan Sesi

Ferhat Karadağ, Önder’in siyasi yaşamı boyunca toplumun farklı kesimleriyle kurduğu köprülerle tanındığını belirterek şunları söyledi:
“Sayın Önder, siyasi duruşundan bağımsız olarak, Türkiye’nin barış sürecine sağladığı katkılarla hatırlanacak bir isimdir. Üslubu zaman zaman eleştirel, kimi zaman esprili olsa da her daim içten ve halktan yana bir duruş sergilemiştir.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da Sahipsiz Hayvanlar GündemdeÖnceki Haber

Şanlıurfa’da Sahipsiz Hayvanlar Gündemde

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar