Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Büyükşehir’den önemli duyuru!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir’den önemli duyuru!
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, alacaklı firmaların ödemeleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarının ödemeleri, rutin maaş, SGK ve resmi kurum ödemelerinin tamamlanmasının ardından, hak ediş tarih ve oranlarına göre alacak firmalarına ödeme yapılacağı belirtildi. Şanlıurfa BüyükşehirBelediyesi, alacaklı firmaların ödemeleri ile ilgili sosyal medya hesaplarıüzerinden açıklama yaptı.Kamu kurum ve kuruluşlarınınödemeleri, rutin maaş, SGK ve resmi kurum ödemelerinin tamamlanmasınınardından, hak ediş tarih ve oranlarına göre alacak firmalarına ödemeyapılacağının ifade ediliği açıklamada şunlar kaydedildi:“Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizbünyesinde alacağı olan firmaların ödemeleri; kamu kurum ve kuruluşlarınınödemeleri, rutin ödenmesi gereken maaş, SGK, resmi kurum ödemeleri yapıldıktansonra hak ediş tarih ve oranlarına göre yapılacaktır.Bu ödemelerin dışında herhangibir ödeme yapılma imkanı şu an bulunmamaktadır. Belediyemizden ödemeyaptıracağı iddiası ile aracı olan kişi ve kurumlara itibar edilmemesigerekmektedir.Karşılaşılacak bu türdurumlarda hukuki sürecin başlatılması için belediyemizin ilgili birimlerinebaşvuruda bulunulması önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Şanlıurfa BüyükşehirBelediyesi, alacaklı firmaların ödemeleri ile ilgili sosyal medya hesaplarıüzerinden  açıklama yaptı.

Kamu kurum ve kuruluşlarınınödemeleri, rutin maaş, SGK ve resmi kurum ödemelerinin tamamlanmasınınardından, hak ediş tarih ve oranlarına göre alacak firmalarına ödemeyapılacağının ifade ediliği açıklamada şunlar kaydedildi:

“Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizbünyesinde alacağı olan firmaların ödemeleri; kamu kurum ve kuruluşlarınınödemeleri, rutin ödenmesi gereken maaş, SGK, resmi kurum ödemeleri yapıldıktansonra hak ediş tarih ve oranlarına göre yapılacaktır.

Bu ödemelerin dışında herhangibir ödeme yapılma imkanı şu an bulunmamaktadır. Belediyemizden ödemeyaptıracağı iddiası ile aracı olan kişi ve kurumlara itibar edilmemesigerekmektedir.

Karşılaşılacak bu türdurumlarda hukuki sürecin başlatılması için belediyemizin ilgili birimlerinebaşvuruda bulunulması önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2024-2025 eğitim öğretim yılı takvimi belli olduÖnceki Haber

2024-2025 eğitim öğretim yılı takvimi be...

Türkan Şoray Şanlıurfa’daSonraki Haber

Türkan Şoray Şanlıurfa’da

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar