Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Birecik’te iki grup arasında kavga, 1 ölü, 3 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Birecik’te iki grup arasında kavga, 1 ölü, 3 yaralı
Abone ol
Birecik’te, iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır olmak üzere 3 kişi de yaralandı. BİRECİK- Olay, Şanlıurfa’nınBirecik ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında alacak verecekmeselesinden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgadababa Hasan K. ve çocukları Mustafa, Yılmaz ve Hamza K. yaralandı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıdasağlık ve polis ekibi sevk edildi.Yaralanan baba ve çocukları, olayyerine çağrılan ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavialtına alınan yaralılardan Mustafa ve Yılmaz K., durumlarının ağır olmasınedeniyle Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine sevkedildi.Mustafa K. hastanede tapılan tümmüdahaleye rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.Kavgayla ilgili soruşturma devamediyor.BİHA

BİRECİK- Olay, Şanlıurfa'nınBirecik ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi.  İddiaya göre, iki grup arasında alacak verecekmeselesinden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgadababa Hasan K. ve çocukları Mustafa, Yılmaz ve Hamza K. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıdasağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralanan baba ve çocukları, olayyerine çağrılan ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavialtına alınan yaralılardan Mustafa ve Yılmaz K., durumlarının ağır olmasınedeniyle Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine sevkedildi.

Mustafa K. hastanede tapılan tümmüdahaleye rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Kavgayla ilgili soruşturma devamediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa Kent Konseyi seçimleri mahkemelik oldu: Demokratik Kent Girişimi itiraz ettiÖnceki Haber

Şanlıurfa Kent Konseyi seçimleri mahkeme...

En yüksek sıcaklık Ceylanpınar’da ölçüldüSonraki Haber

En yüksek sıcaklık Ceylanpınar’da ölçüld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar