Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Yardımcısı Sağlam: Gençlere ve ilçeye hizmette kararlıyız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yardımcısı Sağlam: Gençlere ve ilçeye hizmette kararlıyız
Abone ol
Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, yaptığı açıklamada gençlere ve ilçeye verdiği hizmet sözünü hatırlatarak göreve devam edeceğinin sinyalini verdi. Sağlam, gençleri uyuşturucudan ve terörden uzak tutma çabalarının sonucunda Ak Evler projesinin ortaya çıktığını ve bu projeden yetişen yüzlerce şampiyon sporcunun gurur kaynağı olduğunu belirtti. Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam,yaptığı açıklamada dostlarının kendisine, gençlere ve ilçeye verdiği sözünühatırlattığını belirterek göreve devam edeceğinin sinyalini verdi.GENÇLERE VE İLÇEYE HİZMETTE KARARLILIKSağlam, 2014 yılında Eyyübiye Belediyesi’ni kurduklarında,doğup büyüdüğü ilçede gençlere yönelik hayallerini gerçekleştirme fırsatıbulduğunu ifade etti. Milli Gençlik Vakfı’nda 1990’lı yıllarda başlayanhayallerinin, gençleri uyuşturucu ve terörden uzak tutma çabasıylaşekillendiğini belirten Sağlam, bu çabaların sonucunda Ak Evler projesininortaya çıktığını söyledi. Sağlam’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:“2014 yılında Eyyübiye Belediyesini kurduğumuzda doğduğum,yaşadığım, evlendiğim ilçede gençlerle ilgili ta 1990’lı yıllara dayanan MilliGençlik Vakfı’ndaki hayallerimize dair bir fırsat yakalamış oldum. İlçeme karşıbir şeyler yapmak, gençlerimizi uyuşturucu müptelalığından ve terörden uzaktutmak için her türlü çabanın içerisine girdim. Ak Evler bu duygularınsonucunda ortaya çıkmış bir fikir ve projeydi. Ne mutlu bize ki bugün AkEvlerden yetişen yüzlerce şampiyon sporcumuz var. Tüm bu çalışmaları yaparkenbazen kavga ettik, bazen yorulduk, bazen de şampiyon gençleri görüp azmimiziarttırdık. Belki de onların ve ailelerinin duası sayesinde buradayız. Birinciönceliğim asla siyaset yapmak olmadı. Amacım daha çok gençlerimize yönelikçalışmalar yapmak, projeler üretmek ve ilçeme bu şekilde katkı sunmaktı. Bugünekadar ilçemize yaptığımız projeleri Eyyübiye halkı çok iyi bilmektedir. Hiçbirzaman yanlışın içerisinde olmadık, elimizden geldiği kadar yanlışın karşısındaolduk. Bu bilinçle hareket ettik. Ancak insanız zaman zaman duygusal hareketedebiliyoruz, öfkemize yenik düşebiliyoruz. İlçemize ve gençlerimize olandüşüncelerimiz ve sözümüz dostlarımızın da hatırlatmasıyla aklımıza geldiğindeböyle bir lüksümüzün olmadığını fark ediyoruz. Dolayısıyla bundan böyle mümkünmertebe duygusallığa, öfkeye, fevri çıkışa yer yok. Haksızlığa karşı dururkenbile gençlere ve kalkındırmak için ilçeye olan sözümüzü unutmayacağız. Bu zamanzarfında başta Mehmet Kuş başkanımız olmak üzere üzdüğüm, incittiğim, kalbinikırdığım arkadaşlarım varsa onlardan helallik isterim. Temel felsefemiz bugüne kadar olduğu gibibundan sonra da, Peygamberimizin (sav) “İnsanların en hayırlısı insanlarafaydalı olandır.” buyurduğu gibi olacaktır. Başarı Allah’tandır, ama çalışmak ve gayret etmek bizdendir”.

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam,yaptığı açıklamada dostlarının kendisine, gençlere ve ilçeye verdiği sözünühatırlattığını belirterek göreve devam edeceğinin sinyalini verdi.

GENÇLERE VE İLÇEYE HİZMETTE KARARLILIK

Sağlam, 2014 yılında Eyyübiye Belediyesi’ni kurduklarında,doğup büyüdüğü ilçede gençlere yönelik hayallerini gerçekleştirme fırsatıbulduğunu ifade etti.

Milli Gençlik Vakfı'nda 1990'lı yıllarda başlayanhayallerinin, gençleri uyuşturucu ve terörden uzak tutma çabasıylaşekillendiğini belirten Sağlam, bu çabaların sonucunda Ak Evler projesininortaya çıktığını söyledi.

Sağlam’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“2014 yılında Eyyübiye Belediyesini kurduğumuzda doğduğum,yaşadığım, evlendiğim ilçede gençlerle ilgili ta 1990'lı yıllara dayanan MilliGençlik Vakfı’ndaki hayallerimize dair bir fırsat yakalamış oldum. İlçeme karşıbir şeyler yapmak, gençlerimizi uyuşturucu müptelalığından ve terörden uzaktutmak için her türlü çabanın içerisine girdim. Ak Evler bu duygularınsonucunda ortaya çıkmış bir fikir ve projeydi. Ne mutlu bize ki bugün AkEvlerden yetişen yüzlerce şampiyon sporcumuz var. Tüm bu çalışmaları yaparkenbazen kavga ettik, bazen yorulduk, bazen de şampiyon gençleri görüp azmimiziarttırdık. Belki de onların ve ailelerinin duası sayesinde buradayız. Birinciönceliğim asla siyaset yapmak olmadı. Amacım daha çok gençlerimize yönelikçalışmalar yapmak, projeler üretmek ve ilçeme bu şekilde katkı sunmaktı. Bugünekadar ilçemize yaptığımız projeleri Eyyübiye halkı çok iyi bilmektedir. Hiçbirzaman yanlışın içerisinde olmadık, elimizden geldiği kadar yanlışın karşısındaolduk. Bu bilinçle hareket ettik. Ancak insanız zaman zaman duygusal hareketedebiliyoruz, öfkemize yenik düşebiliyoruz. İlçemize ve gençlerimize olandüşüncelerimiz ve sözümüz dostlarımızın da hatırlatmasıyla aklımıza geldiğindeböyle bir lüksümüzün olmadığını fark ediyoruz. Dolayısıyla bundan böyle mümkünmertebe duygusallığa, öfkeye, fevri çıkışa yer yok. Haksızlığa karşı dururkenbile gençlere ve kalkındırmak için ilçeye olan sözümüzü unutmayacağız. Bu zamanzarfında başta Mehmet Kuş başkanımız olmak üzere üzdüğüm, incittiğim, kalbinikırdığım arkadaşlarım varsa onlardan helallik isterim.  Temel felsefemiz bugüne kadar olduğu gibibundan sonra da, Peygamberimizin (sav) “İnsanların en hayırlısı insanlarafaydalı olandır.” buyurduğu gibi olacaktır. Başarı Allah’tandır, ama çalışmak ve gayret etmek bizdendir”.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Birecik’te trafik kazası: 3 yaralıÖnceki Haber

Birecik’te trafik kazası: 3 yaralı

Viranşehir’de trafik kazası: 4 yaralıSonraki Haber

Viranşehir’de trafik kazası: 4 yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar