Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Kuş’tan Anneler Günü mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kuş’tan Anneler Günü mesajı
Abone ol
Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, belediyecilik hizmetlerinin odağında annelerin olduğunu söyledi. Başkan Kuş, yapılan yatırım ve hizmetlerin toplumun tüm kesimlerini ilgilendirdiğini özelde ise annelerin mutluluğunu hedef aldığını ifade etti.

EyyübiyeBelediye Başkanı Mehmet Kuş Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BaşkanMehmet Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Şefkat,merhamet ve koşulsuz sevginin abidesi anneleri anmak, hatırlamak, onlarınkıymetlerini bilmek anlamında elbette yılda bir günle yetinmek gibi bir durumdüşünülemez.  Anneler Günü; değerleri, onlara bugün sunulan hediyelerleölçülemez büyüklükte olan annelerimize karşı görev ve sorumluluklarımızı birkez daha hatırlamak için bir vesiledir. Annelerimize olan saygı, hürmet vesevgimizi onlarla birlikte olduğumuz her gün doyasıya yaşamak, onları en mutluşekilde görmek elbette arzuladığımız en önemli şeydir.

Hizmetmakamında olduğumuz Eyyübiye Belediyesi olarak da kurumsal hizmet veyatırımlarımızın odağında annelerin mutluluğu olduğunu hatırlatmak isterim.Yapılan yatırım ve hizmetler, toplumun tüm kesimlerini ilgilendirdiği gibiözelde ise annelerimizin mutluluğunu hedef almaktadır. Bir annenin en mutluolduğu zamanın, evladının başarısı olduğundan hareketle uyguladığımız eğitimdestek programları, yeşil alanlarımız, parklarımız, kadın destek merkezlerimiz,istihdam olanaklarımız gibi belli başlı hizmetlerin odağında hiç şüphesizannelerimizin mutluluğu hedeflenmektedir. Önümüzdeki beş yıllık hizmetsüremizde de tüm çabamız, milletimizin ve özelde annelerimizin yüzlerinigüldürmek amacıyla artarak devam edecektir.

Buözel günde en kıymetlimiz olan annelerimizi saygı, sevgi ve hürmetlekucaklarken, başta Gazze’de yaşanan katliamlarda hayatını kaybeden tümannelerimizi, vatanımız, bayrağımız ve kutsal değerlerimiz uğruna canlarınıfeda eden aziz şehitlerimizin annelerini rahmet ve minnetle anıyorum. Hiçbirannenin ağlamadığı, hiçbir evladın annesiz kalmadığı günler temennisiyleAnneler Günü’nüzü tebrik ediyorum.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hastanelerde ’onaylı randevu’ dönemi yarın başlıyorÖnceki Haber

Hastanelerde ’onaylı randevu’ dönemi yar...

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 9 tutuklamaSonraki Haber

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 9 tu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar