Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Kuş seçim çalışmalarına devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kuş seçim çalışmalarına devam ediyor
Abone ol
Seçim çalışmaları kapsamında geniş katılımlı mahalle toplantıları yapmaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Osmanlı Mahallesi ziyaretinde büyük ilgiyle karşılandı.

Belediye meclis üyesi ve adaylarıyla birlikte, Mehmet Demiröncülüğünde Osmanlı Mahallesi’nde halkla buluşan Başkan Kuş, burada yaptığıkonuşmada beş yıllık süreçteki hizmet ve yatırımları hatırlatarak,Şanlıurfa’nın en modern yerleşim alanını Eyyübiye’de inşa etmeye başladıklarınısöyledi.

Yüzde 87’si gecekondu ve plansız yapılardan oluşanEyyübiye’de bir yandan kentsel dönüşüm diğer yandan da yeni imar alanlarıaçarak modern bir şehir inşa etmeye başladıklarını belirten Mehmet Kuş,Şahinler mevkiinde imara açtıkları sağlam zeminli yapı rezerv alanında inşasınabaşladıkları sismik deprem izolatörlü 1000 konutun yanında yine girişimlerisonucu TOKİ’nin bölgede 7.000 konut yaptığını, en kısa sürede EyyübiyeBelediyesi olarak 5.000 konutluk projeyi de başlatacaklarını söyledi.

Güneyşehir adıyla anılacak Eyyübiye’nin yeni yerleşimalanının 250 bin nüfusa ev sahipliği yapacağını ifade eden Başkan Kuş, “Bunlarıyapacağız demiyoruz, yapmaya başladık. Şu anda 1000 konutluk projenin inşaatıdevam ediyor. Yine TOKİ’ye tahsis ettiğimiz bölgede 7.000 konut yapılıyor, 4bin konut tamamlanmak üzere” dedi.

Başkan Kuş, Şahinler – Konuklu – Akçakale yolu arasındakidağlık alanı imara açarak hem tarım alanlarını koruduklarını hem de deprem, selve benzeri doğal afetlere karşı oldukça güvenli ve sağlam zeminli bir yerdeyeni bir şehir kurmaya başladıklarını kaydetti.

Eyyübiye’de, Şanlıurfa’da ve Türkiye genelinde hizmet veyatırımla gerçekleşen kalkınma sürecinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanliderliğindeki AK Parti’nin gerçek belediyeciliği sayesinde olduğunu dilegetiren Başkan Kuş, “Eyyübiyeli kardeşlerimin yine ezici bir çoğunluklaCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın partisini birinci parti yapacak,destekleriyle yine tarih yazacaklar” diye konuştu.

Başkan Kuş’u ilgiyle dinleyen Osmanlı Mahallesi sakinleri desonuna kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, AK Parti’yi ve Mehmet Kuş’udestekleyeceklerini ifade ederek, samimiyetinden dolayı Başkan Kuş’a teşekkürettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçük Gurbet’in ameliyat masraflarını üstlenen Başkan Ekinci’ye teşekkürÖnceki Haber

Küçük Gurbet’in ameliyat masraflarını üs...

Şanlıurfalı aile Adana’da kaza yaptı! 2 ölü 4 yaralıSonraki Haber

Şanlıurfalı aile Adana’da kaza yaptı! 2...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar