
Gazeteci ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celal Çiftçi, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, basının gücüne dikkat çekti. Basının demokrasilerin olmazsa olmazı olduğunu kaydeden Çiftçi, basının özgür olması gerektiğin
Gazeteci ve Yazarlar Cemiyet Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Celal Çiftçi, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, bütün gazetecilerin gününü kutladı. “Meslektaşlarımızın daha iyi koşullarda, daha kaliteli çalışabilmesini umut ederek, tüm meslektaşlarımızın bu değerli gününü kutluyorum” diyen Çiftçi, gerek ekonomik gerekse de sosyal olarak gazetecilerin desteklenmesi gerektiğini kaydetti.
Yayınladığı mesajda gazeteciliğin önemine değinen Çiftçi, “Doğru ve tarafsız habercilik yapan, bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı, bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini göz ardı etmeyen ve en bilgiyi doğru şekilde sunma mücadelesinde olan ve kentin gelişmesi için gece gündüz çalışan değerli basın mensuplarının 21Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Yorum Yazın