Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Beyazgül: Gençlerimize inanıyor, onlarla gurur duyuyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Beyazgül: Gençlerimize inanıyor, onlarla gurur duyuyoruz
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan 10 futbol okulu ile birlikte UEFA Foundation, Bünyan Derneği ve Büyükşehir Belediyesinin işbirliği ile düzenlenen futbol şenliğinde 1.000 sporcuyla futbol turnuvasının startı verildi. Başkan Beyazgül gençlerimize inanıyor onları her platformda desteklemeye devam ediyoruz dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor DaireBaşkanlığı koordinesinde gerçekleşen futbol şenliği renkli görüntülere sahneoldu. Etkinliğe Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 10 futbol okulunda eğitimalan yaklaşık bin sporcu katılım sağladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel AbidinBeyazgül de beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri,UEFA Foundation, Bünyan Derneği yetkilileriyle birlikte sporcularla bir arayageldi. Gençler, Başkan Beyazgül’e tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulunurkenBaşkan Beyazgül de gençlerle yakından ilgilendi.

 Her zamangençlerin yanında olduklarının altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir BelediyeBaşkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “ Burada gençlerimizin heyecanını, sevincinigörüyorsunuz. Gençlerimizi fizik olarak geleceğe hazırlama çabasıiçerisindeyiz. Bugün burada bizi en mutlu eden şey çocuklarımızın,gençlerimizin mutluluğudur. Gençlerimizin geleceğe heyecan ve sevinçle bakmasıçok önemlidir. Bütün çocuklarımızın ailelerine selamlarımızı iletiyoruz. Biz buçocuklarla gurur duyuyoruz. İnşallah buradaki çocuklarımız geleceğin önemlisporcuları, önemli dâhileri, bilim adamları, ticaret ve ekonomide Şanlıurfa’yıTürkiye’nin gündemine oturtacaklar. Gençlerimizle birlikte olmak da bizlereayrı bir enerji katıyor.” İfadelerine yer verdi.

CEVHERİ: BUGÜNÜN GENÇLERİ YARINLARI İNŞA EDECEK

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise ,”Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün duygularınakatılmamak mümkün değil. Geleceğimizi, yarınlarımızı inşa edecek bu güzelçocuklarımızı burada görmek spor etkinliği içerisinde görmek bizleriziyadesiyle memnun etmiştir. Bu programın düzenlemesinde emeği geçen BaştaBüyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm proje ortaklarına teşekkürediyorum.” Diye konuştu.

Yaklaşık bir saat süren ve şenlik tadında geçen buluşmadafutbol turnuvasının da startı verildi. Turnuva kapsamında destek verenkuruluşlar tarafından sporculara forma ve futbol topu da dağıtılacak.

BİHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’da yurda girmeye çalışan terör örgütü şüphelisi yakalandıÖnceki Haber

Urfa’da yurda girmeye çalışan terör örgü...

Eyyübiye’de sık sık kaza yaşanan yola kasis yapılması isteniyorSonraki Haber

Eyyübiye’de sık sık kaza yaşanan yola ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar