Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Ali İhsan Delioğlu’dan istifa açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali İhsan Delioğlu’dan istifa açıklaması
Abone ol
AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Ali ihsan Delioğlu görevinden istifa etti. Yerine tüzük gereği kongreye kadar 2. Başkan Ali Acar vekalet edecek. Delioğlu, istifa ile ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Görevinden istifa eden AK Partiİl Başkan Ali İhsan Delioğlu,”Uzun zamandan beridir affımı istemiştim. bugünitibariyle bu talebimi yineledim”dedi.Ali İhsan Delioğlu sosyal medyahesabından yaptığı paylaşımda;“Kıymetli hemşehrilerim;Bir yılı aşkın bir süredirüstlendiğim AK Parti İl Başkanlığı görevimden uzunzamandan beridir affımı istemiştim. Bugün itibariyle bu talebimi yineledim.Takdir Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizindir.Bu vesile ile AK Parti saflarındabana bu şerefli görevi layık görüp, ilimize hizmet etme fırsatı veren başta Sn.Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’a, Teşkilat Başkanımız Sn. @erkankandemir’e veekibine şükranlarımı sunuyorum.Bu zorlu süreçte birlikte omuzomuza yol yürüdügümüz mesai arkadaşlarıma, destek veren Milletvekillerimize veberaber çalıştığım tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza çok teşekkürediyorum. Şimdi her zamankinden daha istekli ve daha heyecanlı bir şekildesayın Cumhurbaşkanımızın mücadelesinde hep yanında ve hep izinde olmaya devamedeceğim.AK Parti Türkiye’nin tarihidir.AK Parti Türkiye’nin inancıdır.AK Parti Türkiye’nin geleceğidir.Tarihimize, kültürümüze,inancımıza ve geleceğimize sahip çıkmak üzere mücadelemiz devam edecektir…”BİHA

Görevinden istifa eden AK Partiİl Başkan Ali İhsan Delioğlu,”Uzun zamandan beridir affımı istemiştim. bugünitibariyle bu talebimi yineledim”dedi.

Ali İhsan Delioğlu sosyal medyahesabından yaptığı paylaşımda;

“Kıymetli hemşehrilerim;

Bir yılı aşkın bir süredirüstlendiğim AK Parti İl Başkanlığı görevimden uzunzamandan beridir affımı istemiştim. Bugün itibariyle bu talebimi yineledim.Takdir Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizindir.

Bu vesile ile AK Parti saflarındabana bu şerefli görevi layık görüp, ilimize hizmet etme fırsatı veren başta Sn.Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’a, Teşkilat Başkanımız Sn. @erkankandemir’e veekibine şükranlarımı sunuyorum.

Bu zorlu süreçte birlikte omuzomuza yol yürüdügümüz mesai arkadaşlarıma, destek veren Milletvekillerimize veberaber çalıştığım tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza çok teşekkürediyorum. Şimdi her zamankinden daha istekli ve daha heyecanlı bir şekildesayın Cumhurbaşkanımızın mücadelesinde hep yanında ve hep izinde olmaya devamedeceğim.

AK Parti Türkiye’nin tarihidir.

AK Parti Türkiye’nin inancıdır.

AK Parti Türkiye’nin geleceğidir.

Tarihimize, kültürümüze,inancımıza ve geleceğimize sahip çıkmak üzere mücadelemiz devam edecektir…"


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfaspor’da altyapı görevine yeni isimÖnceki Haber

Şanlıurfaspor’da altyapı görevine yeni i...

Ali İhsan Delioğlu görevden affını istedi! Yerine Ali Acar vekalet edecekSonraki Haber

Ali İhsan Delioğlu görevden affını isted...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar