Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Zihinsel ve bedensel engelli kardeşinin hayata tutunması için tekerlekli sandalye istiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zihinsel ve bedensel engelli kardeşinin hayata tutunması için tekerlekli sandalye istiyor
Abone ol

MARDİN (AA) Mardin'in Artuklu ilçesinde yaşayan Feride Üzüm, zihinsel ve bedensel engelli kardeşi Elif Üzüm'ün hayata tutunması için tekerlekli sandalye desteği bekliyor.

Abla Üzüm, gazetecilere, kardeşinin doğduktan bir hafta sonra geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını bedensel ve zihinsel engelli olarak sürdürdüğünü söyledi.

31 yaşındaki kardeşinin tüm ihtiyaçlarını ailece karşıladıklarını ifade eden Üzüm, tek isteklerinin kardeşi Elif'in kendisine uygun bir tekerlekli sandalyeye kavuşması olduğunu belirtti.

Üzüm, kardeşinin dışarı çıkmak istediğini ancak onu yetişkin olduğu için taşıyamadıklarını anlatarak, "Ne konuşabiliyor ne de yürüyebiliyor. Kendisini ifade etmekte zorluk çekiyor. En büyük arzusu dışarı çıkmak. Ona uygun bir tekerlekli sandalyemiz olursa onu da gezdirebiliriz." dedi.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adıyaman’da sıcak hava hayatı olumsuz etkiliyorÖnceki Haber

Adıyaman’da sıcak hava hayatı olumsuz et...

Bedelli askerlik düzenlemesi TBMM'deSonraki Haber

Bedelli askerlik düzenlemesi TBMM'de

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar