© Haber Olay 2021

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan Sert Tepki!

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin son dönemdeki yükselişi ve 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde yaşanan olaylarla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) Hızlı Yükselişi Devam Ediyor

Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olduğunu belirterek, her ay üye kayıt rekorları kırdıklarını ve hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı.

**Yerel Seçimlerde Seçilen YRP Belediye Başkanlarına Siyasi Şantaj İddiası**

Erbakan, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde milletin hür iradesiyle seçilen YRP'li belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin, iktidarın siyasi şantaj yöntemleriyle karşı karşıya kaldığını iddia etti. İktidarın, YRP'li belediye başkanlarına kamu gücünü kullanarak hizmet yaptırmamayı ima ettiğini ve hizmetlerin yapılması için gerekli imkânların, belediye başkanlarının YRP'den istifa ederek iktidar partisine geçmesi karşılığında verileceğini belirtti.

**"Siyasi ve Ahlaki Bakımdan Uygun Değil"**

Erbakan, YRP'li belediye başkanlarının faaliyetlerinin engellenerek hizmet edemez hale getirilmeye çalışılmasının ve siyasi şantajla başkanların iktidar partisine transfer edilmeye zorlanmasının, milletin iradesini hiçe saymak anlamına geldiğini söyledi. Bu tür davranışların ne siyasi ne de ahlaki bakımdan uygun olmadığını ifade eden Erbakan, milletin tercihini ve iradesini yok sayarak, şahsi ikbal ve menfaatler uğruna saf değiştirenleri milletin affetmeyeceğini belirtti.

**"Yükselişimiz Durdurulamaz"**

Son olarak, Erbakan, bu tür siyasi operasyonların, Yeniden Refah Partisi'nin yükselişini asla durduramayacağını yineledi. Her ay üye kayıt rekorları kırarak emin adımlarla hedefe doğru ilerlediklerini ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olarak yükselişlerinin devam edeceğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER