© Haber Olay 2021

Urfalı sürücüler hem sabah hem akşam zor anlar yaşıyor

Çevik Kuvvet Kavşağı konusunda çalışmalar devam ederken, sabah-akşam yaşanan trafik yoğunluğu ve kazalar sürücüleri bezdirdi.

Şanlıurfa'nın en önemli sorunlarının başında trafik konusu geliyor. Kentin hemen her noktasında yaşanan sorunlar can sıkarken, özellikle yapımı devam eden kavşaklardaki problemler vatandaşları canından bezdiriyor.

Karaköprü ile kent merkezi arasındaki ulaşımı sağlayan Çevik Kuvvetteki kavşak çalışmaları devam ederken, bu noktada hem sabah hem de akşam büyük bir yoğunluk yaşanıyor.

Özellikle mesai başlangıcı ile bitiş saatlerinde yüzlerce araçlık konvoylar oluşurken, bu durum kazaları da beraberinde getiriyor.

Hem Karaköprü'ye gidiş hem geliş yönünde sık sık trafik kazaları meydana gelirken, sürücüler de kavşağın bir an önce bitirilmesi gerektiğini savunuyor.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesinden geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, asfalt işlemlerinin yakında biteceği ve yolun gidiş geliş yönlerinde trafiğe açılacağı kaydedildi. Açıklamada yolun, okullar açılmadan önce tamamlanacağı da belirtildi.

BİHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER