© Haber Olay 2021

Trafikte sıkı denetimler sürüyor

Şanlıurfa’nın huzuru ve esenliği için denetimlerini sürdüren Polis ve Jandarma ekipleri hafta sonu motosikletlere yönelik uygulamalarını sürdürdü. Vali Hasan Şıldak, dün şehir merkezi, ilçeler ve kırsal kesimlerde motosikletlere yönelik gerçekleştirilen denetimlerin ayrıntılarını açıkladı.Toplum huzurunu bozan ve vatandaşlara rahatsızlık veren unsurları sıkı şekilde takip ettiklerini belirten Vali Şıldak, denetimler sonucu 1.068 adet motosikletin kontrol edildiğini ifade etti.Emniyet ve Jandarma trafik birimleri tarafından yapılan denetimler sonucu 52 motosiklet trafikten men edilirken, 95’i kask takmayan olmak üzere toplam 239 motosiklet sürücüsüne para cezası uygulandı.Denetimlerin devam edeceğini ve trafiği tehlikeye düşürecek konularda hassasiyetin sürdürüleceğinin altını çizen Vali Şıldak, ”Değerli Vatandaşlarımız; Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazalarının içinde motosikletlerin karıştığı kazalar önemli yer tutmaktadır. Bu araçların trafik düzenini bozmasına ve kural ihlali yaparak hem kendilerinin hem de diğer sürücüler ve yayaların can ve mal emniyetini riske sokmasına müsaade edilmeyecektir. Özellikle motosiklet sürücülerinin kask kullanmaları konusunda denetimler artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Vali Hasan Şıldak, dün şehir merkezi, ilçeler ve kırsal kesimlerde motosikletlere yönelik gerçekleştirilen denetimlerin ayrıntılarını açıkladı.

Toplum huzurunu bozan ve vatandaşlara rahatsızlık veren unsurları sıkı şekilde takip ettiklerini belirten Vali Şıldak, denetimler sonucu 1.068 adet motosikletin kontrol edildiğini ifade etti.

Emniyet ve Jandarma trafik birimleri tarafından yapılan denetimler sonucu 52 motosiklet trafikten men edilirken, 95'i kask takmayan olmak üzere toplam 239 motosiklet sürücüsüne para cezası uygulandı.

Denetimlerin devam edeceğini ve trafiği tehlikeye düşürecek konularda hassasiyetin sürdürüleceğinin altını çizen Vali Şıldak,

"Değerli Vatandaşlarımız; Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazalarının içinde motosikletlerin karıştığı kazalar önemli yer tutmaktadır. Bu araçların trafik düzenini bozmasına ve kural ihlali yaparak hem kendilerinin hem de diğer sürücüler ve yayaların can ve mal emniyetini riske sokmasına müsaade edilmeyecektir. Özellikle motosiklet sürücülerinin kask kullanmaları konusunda denetimler artarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER