© Haber Olay 2021

Telefon dolandırıcısı Harran’da yakalandı

Harran’da JASAT ekipleri hakkında kamu görevlisi, sigortacı kredi çalışanı olarak tanıtması suretiyle dolandırıcılık yapan şüpheli düzenlenen operasyon ile saklandığı ikamette yakalandı. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipleri ve Harran İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri, “Dolandırıcılık suçlarına karşı” yapılan çalışmalar kapsamında hakkında kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurumları araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık yaptığı tespit edilen H.D.’nin Harran ilçesinde olduğu bilgisi üzerine belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda H.D. gözaltına alındı.Adreste yapılan aramada, 6 adet dokunmatik cep telefonu, 6 adet flaş bellek, 2 adet usb dağıtıcı, 5 adet telefon şarj cihazı, 11 adet ara bağlantı kablosu, 5 adet kol saati, adet tablet kalemi, adet sim kart, 7 Bin 400 TL nakit para ve 99 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli işlemleri için jandarma karakoluna götürüldü. BİHA

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipleri ve Harran İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri, “Dolandırıcılık suçlarına karşı” yapılan çalışmalar kapsamında hakkında kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurumları araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık yaptığı tespit edilen H.D.’nin Harran ilçesinde olduğu bilgisi üzerine belirlenen adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda H.D. gözaltına alındı.

Adreste yapılan aramada, 6 adet dokunmatik cep telefonu, 6 adet flaş bellek, 2 adet usb dağıtıcı, 5  adet telefon şarj cihazı, 11  adet ara bağlantı kablosu, 5 adet kol saati,   adet tablet kalemi,   adet sim kart, 7 Bin 400 TL  nakit para ve 99 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli işlemleri için jandarma karakoluna götürüldü. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER