© Haber Olay 2021

Suruç’ta yine su borusu patladı!

Atatürk Barajı’ndan Suruç Ovası’na su taşıyan boru hattı, Dumlukuyu Mahallesi yakınlarında yine patladı. Bu patlama, aynı bölgede 10 gün önce yaşanan patlamanın ardından büyük endişeye neden oldu. Suruç Ovası’nı sulayan sulama şebekesi, aynı yerden tekrar patladı. Meydana gelen bu yeni patlama, bölgedeki çiftçileri endişelendirdi. Atatürk Barajı’ndan Suruç Ovası’na su taşıyan kritik öneme sahip boru hattı, Dumlukuyu Mahallesi yakınlarında ikinci kez patladı. Bu patlama, bölgedeki çiftçileri büyük endişeye sürükledi.10 GÜN ÖNCE DE PATLAMIŞTIHatırlanacağı üzere, aynı hattın farklı bir noktasında 10 gün önce de patlama meydana gelmiş ve bu patlama ekinlere büyük zarar vermişti. Kısa sürede onarılan boru hattında tekrar patlama olması, vatandaşı endişelendirdiÇİFTÇİLER TEPKİLİSık sık yaşanan boru patlamaları nedeniyle ekinleri tehlikede olan çiftçiler, yetkililerden acil çözüm bekliyor. Bölgedeki tarımsal üretim için hayati önem taşıyan sulama şebekesinin bir an önce onarılması ve sağlamlaştırılması isteniyor.

Atatürk Barajı'ndan Suruç Ovası'na su taşıyan kritik öneme sahip boru hattı, Dumlukuyu Mahallesi yakınlarında ikinci kez patladı. Bu patlama, bölgedeki çiftçileri büyük endişeye sürükledi.

10 GÜN ÖNCE DE PATLAMIŞTI

Hatırlanacağı üzere, aynı hattın farklı bir noktasında 10 gün önce de patlama meydana gelmiş ve bu patlama ekinlere büyük zarar vermişti. Kısa sürede onarılan boru hattında tekrar patlama olması, vatandaşı endişelendirdi

ÇİFTÇİLER TEPKİLİ

Sık sık yaşanan boru patlamaları nedeniyle ekinleri tehlikede olan çiftçiler, yetkililerden acil çözüm bekliyor. Bölgedeki tarımsal üretim için hayati önem taşıyan sulama şebekesinin bir an önce onarılması ve sağlamlaştırılması isteniyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER