© Haber Olay 2021

Suruç’ta Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu operasyonu

Suruç’ta İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, tarla ve ikametlerde yapılan aramada 169 kök kenevir ve silah ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede yasadışı kenevir yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, A.A, Z.Ç. ve B.Ç. isimli şahısların belirlenen tarla ve ikamette yasa dışı kenevir ekimi yapıldığı tespit edildi.Ekipler, düzenledikleri operasyonla tarlada ve ikamette ekili halde bulunan 168 kök keneviri ile 1 adet ruhsatsız tüfek ve tüfek fişeği ele geçirdi. Ele geçirilen kenevirler, jandarma tarafından imha edilmek üzere toplandı. Operasyon kapsamında, kenevir ekimi yaptığı tespit edilen A.A, Z.Ç. ve B.Ç. isimli şahısların gözaltına alındı. BİHA

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede yasadışı kenevir yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Yapılan araştırmalar sonucunda, A.A, Z.Ç. ve B.Ç. isimli şahısların belirlenen tarla ve ikamette yasa dışı kenevir ekimi yapıldığı tespit edildi.

Ekipler, düzenledikleri operasyonla tarlada ve ikamette ekili halde bulunan 168  kök keneviri ile 1 adet ruhsatsız tüfek ve tüfek fişeği  ele geçirdi.

Ele geçirilen kenevirler, jandarma tarafından imha edilmek üzere toplandı.

Operasyon kapsamında, kenevir ekimi yaptığı tespit edilen A.A, Z.Ç. ve B.Ç. isimli şahısların gözaltına alındı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER