© Haber Olay 2021

Şanlıurfaspor maçı sonrası ek seferler düzenlenecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu akşam oynanacak Şanlıurfaspor-Bandırmaspor maçı sonrası taraftarlar için ek toplu taşıma seferleri düzenleyeceğini duyurdu. ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bugün oynanacak olan Şanlıurfaspor- Teksüt Bandırmaspor maçı sonrası ek sefer düzenleyeceğini duyurdu.Şanlıurfaspor’un Bandırmaspor ile yapacağı karşılaşmanın ardından, taraftarlar için stadyum önünden başlayacak ek seferler, saat 23.30 itibarıyla hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi, bu seferlerin tüm bölgelere ulaşımı kapsayacağını belirtti.Belediye tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:“Şanlıurfaspor - Bandırmaspor maçı için taraftarlarımıza ulaşım kolaylığı 31 Ağustos Cumartesi günü, Şanlıurfaspor’umuzun Bandırmaspor ile yapacağı karşılaşma sonrası, stadyumdan tüm bölgelere toplu ek taşıma seferlerimiz siz değerli hemşehrilerimiz için hazır. Maç bitiminden itibaren, Stadyum önünden başlayacak olan ek seferlerimizle, güvenli ve rahat bir şekilde evinize ulaşmanızı sağlıyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak, Şanlıurfaspor’umuza başarılar diliyoruz”. BİHA

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bugün oynanacak olan Şanlıurfaspor- Teksüt Bandırmaspor maçı sonrası ek sefer düzenleyeceğini duyurdu.

Şanlıurfaspor’un Bandırmaspor ile yapacağı karşılaşmanın ardından, taraftarlar için stadyum önünden başlayacak ek seferler, saat 23.30 itibarıyla hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi, bu seferlerin tüm bölgelere ulaşımı kapsayacağını belirtti.

Belediye tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Şanlıurfaspor - Bandırmaspor maçı için taraftarlarımıza ulaşım kolaylığı 31 Ağustos Cumartesi günü, Şanlıurfaspor’umuzun Bandırmaspor ile yapacağı karşılaşma sonrası, stadyumdan tüm bölgelere toplu ek taşıma seferlerimiz siz değerli hemşehrilerimiz için hazır. Maç bitiminden itibaren, Stadyum önünden başlayacak olan ek seferlerimizle, güvenli ve rahat bir şekilde evinize ulaşmanızı sağlıyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak, Şanlıurfaspor'umuza başarılar diliyoruz”.

BİHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER