© Haber Olay 2021

Şanlıurfaspor ile ilgili bir iddia daha

Şanlıurfaspor'da maddi sorunlar sonrası birçok futbolcu sözleşmesini feshederken, elde kalan futbolcuların da ne yiyecek yemeklerinin ne de içilecek sularının olmadığı iddia edildi.

Şanlıurfa'da maddi sorunların ardı arkası kesilmiyor.

Hemen hemen son iki yılını kaynak arayışı ile devam ettiren sarı-yeşilli kulüp, borç batağından çıkamıyor. Eski futbolculara olan borçları nedeniyle lige eksi puanla başlayan Urfaspor, geçtiğimiz günlerde bir de futbolcu şoku yaşadı.

Ücretlerinin ödenmediği gerekçesiyle birçok futbolcu sözleşmesini feshederek, sarı-yeşilli tesisleri terk etti. Giden futbolcular sonrası taraftarın da ümidi tükenirken, bu kez elde kalan futbolcular için flaş bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre, fedakarlık yaparak takımda kalan futbolcuların ne yiyecek yemekleri ne de içecek suları yok. Kulüp Başkanının da tesise uğramadığı iddia edilirken yönetime de sert tepki gösterildi.

Öte yandan, futbolcuların mağdur olmaması nedeniyle tesiste çalışan personellerin kendi imkanlarıyla yemek yaptığı öne sürüldü. Urfaspor derneklerinin ve personelin de fedakarlık yaptığını kaydeden taraftarlar, yönetimi göreve davet etti.

Özlem DİKMEN-BİHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER