© Haber Olay 2021

Şanlıurfaspor, Bandırmaspor’u 3-2 mağlup etti

Şanlıurfaspor ligin dördüncü haftasında sahasında ağırladığı Bandırmaspor’u 3-2 mağlup etti. ŞANLIURFA- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin dördüncü haftasında sahasında Teksüt Bandırmaspor ile karşılaştı.11 Nisan Stadı’nda saat 21.45’de başlayan maçta hakem Alper Akarsu düdük çaldı. Aksu’nun yardımcılıklarını Abdülhamit Söyler ve Azad İlhan yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Egemen Artun.Ev sahibi takım Şanlıurfaspor, Bandırmaspor karşısında Aly Malle’nin 32. dakikada kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Sarı yeşilli takım daha sonra 38. dakikada penaltı vuruşu kazandı. Penaltı için topun başına geçen Urıe-Michel Mboula topu ağlarla buluşturdu: 2-0. Rakip takım Bandırmaspor ilk yarının son dakikalarında Rahmetullah Berişbek’in golü ile farkı 1’e indirdi:2-1. Golün ardından baskısını artıran Bandırmaspor 45+1’de Atınç Nukan’ın kaydettiği gol ile skora denge getirdi:2-2. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarının 78. dakikasında sahneye çıkan Şanlıurfasporlu Hasan Hüseyin Acar, takımını 3-2 öne geçiren golü ağlarla buluşturdu. Maç bu skorla tamamlandı. BİHA

 

ŞANLIURFA- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin dördüncü haftasında sahasında Teksüt Bandırmaspor ile karşılaştı.

11 Nisan Stadı'nda saat 21.45'de başlayan maçta hakem Alper Akarsu düdük çaldı.  Aksu’nun yardımcılıklarını Abdülhamit Söyler ve Azad İlhan yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Egemen Artun.

Ev sahibi takım Şanlıurfaspor, Bandırmaspor karşısında Aly Malle'nin 32. dakikada kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. 

Sarı yeşilli takım daha sonra 38. dakikada penaltı vuruşu kazandı. Penaltı için topun başına geçen  Urıe-Michel Mboula topu ağlarla buluşturdu: 2-0.

Rakip takım Bandırmaspor ilk yarının son dakikalarında Rahmetullah Berişbek’in golü ile farkı 1’e indirdi:2-1.

Golün ardından baskısını artıran Bandırmaspor 45+1’de Atınç Nukan’ın kaydettiği gol ile skora denge getirdi:2-2. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarının 78. dakikasında sahneye çıkan Şanlıurfasporlu Hasan Hüseyin Acar, takımını 3-2 öne geçiren golü ağlarla buluşturdu. Maç bu skorla tamamlandı.

BİHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER