© Haber Olay 2021

Şanlıurfalı sporcular final maçına gidiyor

Liverpool ve Chelsea takımları arasında 14 Temmuz’da İstanbul’da oynanacak olan Süper Kupa finaline Şanlıurfalı sporcular da davet edildi.

ŞANLIURFA-Liverpool ve Chelsea takımları arasında 14 Temmuz’da İstanbul’da oynanacak olan Süper Kupa finaline Şanlıurfalı sporcular da davet edildi.

14 Ağustos 2019 tarihinde Liverpool ve Chelsea arasında oynanacak UEFA Süper Kupa final müsabakası öncesi yapılacak koroya Eyyübiye Belediyesi Ampute Futbol Takım Engelli genç kalecileri Fatih Öztürk ve Muhammed Civan Boz da davet edildi.

İstanbul’da oynanacak finale Şanlıurfalı gençlerin de gideceğini söyleyen, Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım şöyle konuştu:

“Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan UEFA Süper kupa final müsabakası Ülkemizde yapılması bizleri sevindirirken Eyyübiye Belediyesi Ampute Futbol Takımından bu final müsabakasına iki genç sporcumuzun davet edilmesi bizleri onurlandırmıştır. Final töreninde ülkemizi ve şehrimizi temsil edecek olan genç sporcularımız Muhammed Civan Boz ve Fatih Öztürk bizlere gurur vermiştir. Program seremonisinde yer alacak olan sporcularımıza başarılar diliyorum. Futbol heyecanının yanı sıra tecrübe edeceklerine inandığımız bu genç sporcularımızın daha birçok platformda şehrimizi ve belediyemizi temsil edeceklerine inanıyoruz.”

BİHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER