© Haber Olay 2021

Şanlıurfa’daki uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama!

Siverek’te emniyet ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, 2 bin 375 kök hint keneviri ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. SİVEREK- Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu kullanımını ve satışını önlemeye yönelik titiz çalışmalarını sürdürüyor.Bu çerçevede, kırsalda ekiplerce bir operasyon düzenlendi. 8 adrese ve 15 farklı tarlaya yapılan baskınlarda, toplamda 2 bin 375 kök Hint keneviri ele geçirildi.Operasyon kapsamında bir şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şahıs adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan zanlı, yapılan yargılama sonucunda tutuklandı.

SİVEREK- Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu kullanımını ve satışını önlemeye yönelik titiz çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede, kırsalda ekiplerce bir operasyon düzenlendi. 8 adrese ve 15 farklı tarlaya yapılan baskınlarda, toplamda 2 bin 375 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Operasyon kapsamında bir şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şahıs  adliyeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan zanlı, yapılan yargılama sonucunda tutuklandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER