© Haber Olay 2021

Şanlıurfa'daki liseden 'duyarlı' davranış

Hava sıcaklıklarının gün be gün artığı Şanlıurfa'da, YKS öncesi öğrencilerin korkulu rüyası olan 'klima' konusunda Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden ilk adım geldi.

ŞANLIURFA/Türkiye genelinde iki buçuk milyona yakın adayın yıl boyu hazırlandığı ve büyük heyecanla beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) haftasonu yapılacak.

Öğrenciler ve veliler büyük bir heyecanla sınavı beklerken, hazırlıklar da son aşamaya geldi. Uzmanlar, hem öğrencilere hem de velilere sınavla ilgili farklı konularda önemli taktikler verirken, Şanlıurfa'da ise öğrencileri ve velileri 'klima' telaşı sardı. 

Hava sıcaklığının 40 dereceleri bulduğu kentte öğrencileri kara kara düşündüren klima sorununa, Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden ilk adım geldi. 

Lise yetkilileri, öğrencilerin rahat bir ortamda sınava girebilmesi için okulda yer alan tüm klimaların bakımını okul müdürlüğü imkanlarıyla yaptırdı. 

Okulun bu davranışı taktirle karşılanırken, gözler diğer okul yetkililerine çevrildi. Tüm okullardan aynı duyarlı davranışı bekleyen veliler ve öğrenciler, sınav öncesi 'klima' sorununun çözüme kavşumasını istedi.

Özlem DİKMEN-ŞANLIURFA/BİHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER