© Haber Olay 2021

Şanlıurfa’da yayaların güvenliği için hatalı park eden araçlara müdahale

Şanlıurfa’da Trafik Denetleme Birimi, yayaların güvenliğini sağlamak için Haliliye ilçesindeki cadde ve sokaklarda hatalı park eden araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Trafik Denetleme Birimleri, trafikteki düzeni sağlamak ve araç yoğunluğunu azaltmak amacıyla yapılan denetimler hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yoğun bir denetim süreci başlattı. Özellikle Emniyet Caddesi , Cumhuriyet Caddesi ve Yunus Emre Caddesi’nde yayaların yürüyüşünü engelleyen, kaldırımlara ve yaya yollarına hatalı park eden araçlara yönelik ciddi bir çalışma gerçekleştirildi.Bu denetimler, yaya güvenliğini artırmayı ve şehirdeki trafik düzenini sağlamak amacıyla yapılıyor. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yayaların daha rahat ve güvenli bir şekilde yürüyebilmeleri için bu tür uygulamaların devam edeceğini belirtti.BİHA

Trafik Denetleme Birimleri, trafikteki düzeni sağlamak ve araç yoğunluğunu azaltmak amacıyla yapılan denetimler hız kesmeden devam ediyor.

Ekipler, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yoğun bir denetim süreci başlattı.

Özellikle Emniyet Caddesi , Cumhuriyet Caddesi ve Yunus Emre Caddesi'nde yayaların yürüyüşünü engelleyen, kaldırımlara ve yaya yollarına hatalı park eden araçlara yönelik ciddi bir çalışma gerçekleştirildi.

Bu denetimler, yaya güvenliğini artırmayı ve şehirdeki trafik düzenini sağlamak amacıyla yapılıyor.

 Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yayaların daha rahat ve güvenli bir şekilde yürüyebilmeleri için bu tür uygulamaların devam edeceğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER