© Haber Olay 2021

Şanlıurfa’da trafik kazası: 5 yaralı

Şanlıurfa- Diyarbakır yolu üzerinde iki otomobilin çarpışması sonucu bir otomobil takla attı. Meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. O anlar bir aracın kamerasına anbean yansıdı. ŞANLIURFA-Kaza, Şanlıurfa- Diyarbakır yolu üzerinde meydana geldi.İddiaya göre, henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 63 UE 111 plakalı otomobil ile yine sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 01 LA 574 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu bir otomobil takla attı. Meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Olay yerine gelen sağlık birimleri yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere sevk etti.Kaza anı bir aracın kamerasına anbean yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ŞANLIURFA-Kaza, Şanlıurfa- Diyarbakır yolu üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 63 UE 111 plakalı otomobil ile yine sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 01 LA 574 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu bir otomobil takla attı. Meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık birimleri yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere sevk etti.

Kaza anı bir aracın kamerasına anbean yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER