© Haber Olay 2021

Şanlıurfa’da şok uygulamalarda 13 aranan şahıs yakalandı

Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından asayişe yönelik yapılan şok uygulamada 23 bin kişi kontrol edilirken, 13 aranan şahıs yakalandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur ve güven ortamının devamlılığı, asayişe müessir olayların önlenmesi, suç ve suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik şok uygulamaları kapsamında geniş çaplı denetimler gerçekleştirildi.Yapılan uygulamalarda 23 bin 153 şahıs, 4 bin 41 araç, 258 motosiklet ve 28 umuma açık yer kontrol edildi. Bu kontroller sonucunda;“Haklarında arama kararı bulunan 13 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.5 ruhsatsız tabanca ve 36 fişek ele geçirildi.7.02 gram narkotik madde ele geçirildi. Trafik kurallarını ihlal eden 38 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.”

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur ve güven ortamının devamlılığı, asayişe müessir olayların önlenmesi, suç ve suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik şok uygulamaları kapsamında geniş çaplı denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan uygulamalarda 23 bin 153 şahıs, 4 bin 41 araç, 258 motosiklet ve 28 umuma açık yer kontrol edildi. Bu kontroller sonucunda;

“Haklarında arama kararı bulunan 13 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

5 ruhsatsız tabanca ve 36 fişek ele geçirildi.

7.02 gram narkotik madde ele geçirildi.

Trafik kurallarını ihlal eden 38 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER