© Haber Olay 2021

Şanlıurfa’da huzur operasyonu!

Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından asayişe yönelik yapılan şok uygulamada 16 bin kişi kontrol edilirken, 17 aranan şahıs yakalandı. 10 araç trafikten men edildi. ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur ve güven ortamının sağlanması, suç ve suçluların bertaraf edilmesi amacıyla geniş çaplı şok uygulamalar gerçekleştirildi. Emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 16 bin 297 şahıs, 2 bin 899 araç ve 187 motosiklet kontrol edildi.Denetimler sonucunda 17 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan uygulamalarda ekipler tarafından 2 adet ruhsatsız tabanca ve 31 adet fişek,2 adet kuru sıkı tabanca,1 adet pompalı tüfek, 38 gram narkotik madde ele geçirildi.Öte yandan 10 adet araç ise trafikten men edildi.BİHA

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur ve güven ortamının sağlanması, suç ve suçluların bertaraf edilmesi amacıyla geniş çaplı şok uygulamalar gerçekleştirildi.

Emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 16 bin 297 şahıs, 2 bin 899 araç ve 187 motosiklet kontrol edildi.

Denetimler sonucunda 17 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan uygulamalarda ekipler tarafından 2 adet ruhsatsız tabanca ve 31 adet fişek,2 adet kuru sıkı tabanca,1 adet pompalı tüfek, 38 gram narkotik madde ele geçirildi.

Öte yandan 10 adet araç ise trafikten men edildi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER