© Haber Olay 2021

Şanlıurfa’da 9 araç trafikten men edildi

Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından asayişe yönelik yapılan şok uygulamada 15 bin kişi kontrol edilirken, 6 aranan şahıs yakalandı. ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur ve güven ortamının sağlanması, suç ve suçluların bertaraf edilmesi amacıyla geniş çaplı şok uygulamalar gerçekleştirildi.Emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 15 bin 104 şahıs, 2 bin 721 araç ve 347 motosiklet kontrol edildi.Denetimler sonucunda 6 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan uygulamalarda ekipler 13,45 gr uyuşturucu maddesi, 2 ruhsatsız tabanca ve 21 fişek ele geçirildi. Toplam 32 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı. Ayrıca 9 araç trafikten men edildi. BİHA

 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur ve güven ortamının sağlanması, suç ve suçluların bertaraf edilmesi amacıyla geniş çaplı şok uygulamalar gerçekleştirildi.

Emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 15 bin 104 şahıs, 2 bin 721 araç ve 347 motosiklet kontrol edildi.

Denetimler sonucunda 6 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan uygulamalarda ekipler 13,45 gr uyuşturucu maddesi, 2 ruhsatsız tabanca ve 21 fişek ele geçirildi. Toplam 32 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı. Ayrıca 9 araç trafikten men edildi.

BİHA

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER