© Haber Olay 2021

Şanlıurfa’da 8 aranan şahıs yakalandı

Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından asayişe yönelik yapılan şok uygulamada 15 bin kişi kontrol edilirken, 8 aranan şahıs yakalandı. ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur ve güven ortamının devamlılığı, asayişe müessir olayların önlenmesi, suç ve suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik şok uygulamaları kapsamında geniş çaplı denetimler gerçekleştirildi.Yapılan uygulamalarda 15 bin 75 şahıs, 3 bin 121 araç, 163 motosiklet kontrol edildi. Ayrıca 8 umuma açık yer kontrol edildi.Bu kontroller sonucunda;“Haklarında arama kararı bulunan 8 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.1 ruhsatsız tabanca ve 2 fişek ele geçirilmiş,6.07 gram narkotik madde ele geçirilmiş, Toplam 89 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanmış” Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suç ve suçlularla mücadelede çalışmaları devam ediyor.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur ve güven ortamının devamlılığı, asayişe müessir olayların önlenmesi, suç ve suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik şok uygulamaları kapsamında geniş çaplı denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan uygulamalarda 15 bin 75 şahıs, 3 bin 121 araç, 163 motosiklet kontrol edildi. Ayrıca 8 umuma açık yer kontrol edildi.

Bu kontroller sonucunda;

“Haklarında arama kararı bulunan 8 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

1 ruhsatsız tabanca ve 2 fişek ele geçirilmiş,

6.07 gram narkotik madde ele geçirilmiş,

 Toplam 89 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanmış”

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suç ve suçlularla mücadelede çalışmaları devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER