© Haber Olay 2021

Şanlıurfa’da 6 aylık narkotik bilançosu

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerince, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilk 6 ayda yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan gözaltına alınan Bin 98 şüpheliden 385’i tutuklandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, 2024 Haziran ayı son 6 ayda kent genelinde yürüttüğü narkotik suçlarla mücadele çalışmalarının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Bu süre zarfında yapılan operasyonlarda, haklarında uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak suçundan aranan Bin 98 şahıs gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerin ardından Adliye sevk edilen şüphelilerden kesinleşmiş hapis cezası bulunan 385 şahıs tutuklandı. Diğerler şahıslar ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.BİHA

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, 2024 Haziran ayı son 6 ayda kent genelinde yürüttüğü narkotik suçlarla mücadele çalışmalarının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

Bu süre zarfında yapılan operasyonlarda, haklarında uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak suçundan aranan Bin 98 şahıs gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından Adliye sevk edilen şüphelilerden kesinleşmiş hapis cezası bulunan 385 şahıs tutuklandı.

Diğerler şahıslar ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER