© Haber Olay 2021

Kutlama keyfi tehlikeye dönüşmesin: Emniyetten düğün uyarısı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, düğün ve özel gün kutlamalarında havaya ateş açmanın tehlikelerine dikkat çekerek, güvenli bir kutlama için uyarıda bulundu. ŞANLIURFA- Düğün ve özel gün kutlamalarının neşesi, zaman zaman tehlikeli anlara dönüşebiliyor. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, bu tür etkinliklerde havaya ateş açılmasının önlenmesi amacıyla vatandaşlara çağrıda bulundu.Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, “Kutlamalarda silah kullanmaya hayır” mesajı verildi. Düğün, nişan ve benzeri etkinliklerde silah kullanımının yasak olduğunu vurgulayan yetkililer, olumsuz bir durumla karşılaşıldığında 112 ihbar hattının kullanılmasını istedi.Emniyetten yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde: “Kutlamalarda silah kullanmaya hayır. Düğün, kutlama vb etkinliklerde silahla ateş olaylarını 112 ihbar hattına bildirelim”BİHA

ŞANLIURFA- Düğün ve özel gün kutlamalarının neşesi, zaman zaman tehlikeli anlara dönüşebiliyor. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, bu tür etkinliklerde havaya ateş açılmasının önlenmesi amacıyla vatandaşlara çağrıda bulundu.

Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, “Kutlamalarda silah kullanmaya hayır” mesajı verildi. Düğün, nişan ve benzeri etkinliklerde silah kullanımının yasak olduğunu vurgulayan yetkililer, olumsuz bir durumla karşılaşıldığında 112 ihbar hattının kullanılmasını istedi.

Emniyetten yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

“Kutlamalarda silah kullanmaya hayır. Düğün, kutlama vb etkinliklerde silahla ateş olaylarını 112 ihbar hattına bildirelim"

BİHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER