© Haber Olay 2021

Eyyübiye'ye yer tahsis edilecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında gündeme alınan maddeler görüşüldü. Gündemde yer alan Eyyübiye Belediyesi Hizmet Binası için yer tahsis eidlmesi, meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

ŞANLIURFA-ŞANLIURFA Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı MeclisToplantılarının ikinci birleşimi bugün gerçekleşti.

Toplantı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında yapıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından gündeme alınan maddelere geçildi. Gündem maddeleri meclis üyeleri tarafından yapılan oy çokluğu ile kabul edildi.

2018 YILI KESİN HESABI

Gündeme alınan maddeler içerisinde yer alan Büyükşehir Belediyesi 2018 Yılı Kesin Hesabının Mayıs Ayı içerisinde meclise sunulması oy çokluğu ile kabul edildi.

Diğer alınan kararlara göre, Siverek Belediyesi'ne ek bütçe verilmesi, belediyede Sivil Toplum Kuruluşunun kurulması yapılan oylama sonucu ilgili komisyonlara havale edildi.

EYYÜBİYE'YE HİZMET BİNASI

Şanlıurfa ilçe belediyelerinde her dönem sorun olarak gündeme taşınan 'hizmet binası', bugün meclise taşındı.

Emlak İstimlak Daire Başkanlığı Emlak İstimlak Şube Müdürlüğü, Eyyübiye Belediyesi için yer tahsisi önergesini sundu.

Gündeme alınan maddede, Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesi Yeni Mahalle'de yer alan eski Cevahir Konukevi olarak kayıtlı taşınmazın hizmet binası olarak kullanılmak üzere Eyyübiye Belediye Başkanlığına tahsis edilmesi talep edildi.

Bahsi geçen taşınmazın bedelli veya bedelsiz olarak hizmet binası olarak kullanılmak şartıyla 2 yıllığına Eyyübiye ilçe Belediyesine tahsis edilmesi, üyelerin oy çokluğu ile kabul edildi.

KAYTAN, HİZMET BİNASINI YORUMLADI

Binanın Eyyübiye Berlediyesine hayırlı olmasını dileyen Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, "İlçe belediyelerimizin en büyük sorunu hizmet binaları 5 yıldır devam ediyor. Dolayısıyla Büyükşehir Belediyemizin böyle bir tasarrufa gidilmesi de takdire şayandır.  Eyyübiye Belediyesi'ne de yeni binada hayırlı hizmetler diliyoruz" ifadelerini kullandı. 

ÖZLEM DİKMEN-ŞANLIURFA/BİHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER