© Haber Olay 2021

Eyyübiye’de bir aylık bilanço: 41 gözaltı

Eyyübiye’de polis asayiş suçları ile mücadele kapsamında yaptığı denetimlerde çok sayıda silah, uyuşturucu madde ve kaçak cep telefonu ele geçirildi. 87 faili meçhul olaya müdahale edilirken, 41 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri asayiş suçlarıyla mücadele kapsamında 31 Ağustos 2024 tarihinde İlçe genelinde yapılan denetimlerde birçok faili meçhul olay aydınlatılırken, aranan şahıslar yakalandı ve çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.Ekipler, tarafından yürütülen operasyonlarda, 87 faili meçhul olay aydınlatılarak, çeşitli suçlardan aranan 41 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan denetimlerde 3 bin 100 paket gümrük kaçağı sigara, 22 adet gümrük kaçağı telefon, 17 ruhsatsız tabanca, 18 şarjör, 74 fişek, 5 kurusıkı tabanca, 5 av tüfeği, 5,5 gram esrar, 346,7 gram bonzai ve 98 adet sentetik hap operasyonlarda ele geçirilen malzemeler arasında yer aldı. Ayrıca, yapılan trafik denetimlerinde 1.165 araç kontrol edildi ve 2 çalıntı araç ile 3 çalıntı motosiklet bulunarak sahiplerine teslim edildi. Kaymakam Mustafa HamitKıyıcı, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kamu düzeninin, huzur ve güven ortamının sağlanması için proaktif metotlarla planlı bir şekilde çalışmak, adli görevlerin yanında önleyici görevler de bu noktada önem arz etmektedir. Operasyonlarda görev alan kahraman polislerimizi tebrik ederim.”BİHA

Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri asayiş suçlarıyla mücadele kapsamında 31 Ağustos 2024 tarihinde İlçe genelinde yapılan denetimlerde birçok faili meçhul olay aydınlatılırken, aranan şahıslar yakalandı ve çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.

Ekipler, tarafından yürütülen operasyonlarda, 87 faili meçhul olay aydınlatılarak, çeşitli suçlardan aranan 41 şüpheli gözaltına alındı.

Yapılan denetimlerde 3 bin 100 paket gümrük kaçağı sigara, 22 adet gümrük kaçağı telefon, 17 ruhsatsız tabanca, 18 şarjör, 74 fişek, 5 kurusıkı tabanca, 5 av tüfeği, 5,5 gram esrar, 346,7 gram bonzai ve 98 adet sentetik hap operasyonlarda ele geçirilen malzemeler arasında yer aldı. Ayrıca, yapılan trafik denetimlerinde 1.165 araç kontrol edildi ve 2 çalıntı araç ile 3 çalıntı motosiklet bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Kaymakam Mustafa HamitKıyıcı, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kamu düzeninin, huzur ve güven ortamının sağlanması için proaktif metotlarla planlı bir şekilde çalışmak, adli görevlerin yanında önleyici görevler de bu noktada önem arz etmektedir. Operasyonlarda görev alan kahraman polislerimizi tebrik ederim.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER