© Haber Olay 2021

Beton mikserler trafiği tehlikeye sokuyor

Şanlıurfa'da beton mikserleri yeterli önlem alınmadığı için yolları kirletiyor. Seyir halindeyken yola beton döke döke ilerleyen mikserler, sürücülere de zor anlar yaşatıyor. 

Şanlıurfa'da şehrin birçok noktasında bazı firmaların beton mikserlerinden yola dökülen harçlar büyük tehlike oluşturuyor.

Karaköprü Otogar istikametinde kaydedilen görüntülerde beton mikserinin seyir halinde iken yola harç döktüğü görülüyor. Yolların büyük bir kısmında zaman zaman bu manzaralarla karşılaştıklarını aktaran sürücüler, kalıcı olarak bir çözüm bulunmasını istiyor.

 Yollara büyük ölçüde zarar veren harçların kendilerini de zor durumda bıraktığını anlatan sürücüler "Bu tarz araçlara zaten yanaşamıyoruz. Ancak seyir halindeyken trafiği de tehlikeye atıyor. Kazalara sebebiyet vermesi an meselesi. Ciddi kazalar yaşanmadan bir an önce önlemler alınmalı, arttırılmalı" dedi.

Sürücüler yetkililerin bu konuda mutlaka denetim yapması ve kanunlara uymayan firma yada sürücülere caydırıcı cezai işlem uygulamasını istedi.

BİHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER