Başkan Nihat Çiftçi, Görevdeki İlk Yılını Basınla Değerlendirdi
ŞanlıurfaKaraköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek göreve geldiği ilk yılda yapılan çalışmaları değerlendirdi.
2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Karaköprü Belediye Başkanlığı görevine seçilen Nihat Çiftçi, geçen bir yıllık süreçte ilçede hayata geçirdiği projeleri kamuoyuyla paylaşmak üzere bir değerlendirme toplantısı düzenledi.
Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen toplantıya çok sayıda ulusal ve yerel basın mensubunun yanı sıra basın dernekleri, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Toplantıda Karaköprü Belediyesinin tanıtım filmi gösterildi, bir yıllık süreçte yapılan çalışmalar ve elde edilen veriler detaylı olarak paylaşıldı. Başkan Nihat Çiftçi de sunum eşliğinde yürütülen projeleri anlatarak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Görev süresindeki ilk yılı "yeniden yapılanma ve hazırlık yılı" olarak tanımlayan Başkan Çiftçi, “Bu yıl, belediyecilikte yeni bir vizyonun temellerini attığımız, Karaköprü’nün kalkınması için planlarımızı hazırladığımız bir dönem oldu. İlçemizi daha yaşanabilir kılacak projelerle yeni bir dönemi başlatıyoruz” dedi.
Başkan Çiftçi, temel belediyecilik hizmetlerinin aynı kararlılıkla süreceğini belirterek, Karaköprü’nün sadece bir yaşam alanı değil, aynı zamanda ticaret ve eğitim merkezi haline gelmesi için çalıştıklarını vurguladı. “Hedefimiz, ilçemizin yaşam kalitesini artırmak ve çağdaş şehircilik anlayışını burada hâkim kılmak” diye ekledi.
Spor alanında da önemli adımlar atıldığını dile getiren Çiftçi, Karaköprü Belediyespor’un altyapısının güçlendirildiğini ve 6 farklı kategoride 230 lisanslı genç futbolcuya sahip olduklarını söyledi. “Gençlerimizin gelişimini desteklemek için modern bir spor kompleksini ilçemize kazandıracağız. Kendi çocuklarımızın başarıları, bizim en büyük gurur kaynağımız olacaktır” ifadelerini kullandı.
Toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Nihat Çiftçi, bu tür değerlendirme toplantılarını belirli aralıklarla yapmaya devam edeceklerini belirtti.
İlginizi Çekebilir