© Haber Olay 2021

Başkan, kayyumu, kayyum eski dönemi suçladı!

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, devraldığı belediyenin borç durumunu gösteren afişi, belediye binasına astırdı. Borç için kayyum dönemi işaret edilirken, kayyumun ise öncesi dönem yöneticilerini suçladığı kaydedildi.

ŞANLIURFA-31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından belediye başkanlığını koltuğuna oturan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, devraldığı belediyenin borç durumunu gösteren afişi, belediye binasına astırdı. Borç için kayyum dönemi işaret edilirken, kayyumun ise öncesi dönem yöneticilerini suçladığı kaydedildi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde yüzde 47.39 oy oranıyla AK Parti'den Viranşehir Belediye Başkanı seçilen Salih Ekinci, şeffaf belediyecilik amacıyla devraldığı belediyenin borç listesini gösteren afişi belediyenin binasına astırdı. Kayyum yönetiminden koltuğu devralan Ekinci, seçim döneminde verdiği şeffaf belediyecilik sözünü tuttuğunu dile getirerek, “Bundan sonrada bu şekilde vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğim. Amacım asla kişi ve şahısları yıpratmak değil. Sadece şu anda belediyemizin durumunu kamuoyunun bilgisine sunmak amaçlıdır. Halkımızla el ele vererek hem hizmetlerimizi yapacağız hem de belediyemizi içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

AK Partili Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin astığı afişe göre daha önce kayyum yönetiminde olan Viranşehir Belediyesinin 22 milyon 214 bin 799 lira borcu olduğu belirtiliyor. Ancak İçişleri Bakanlığı tarafından kayyum olarak görevlendirilen Kaymakam Ömer Çimşit’in borçların önceki dönemden kaldığı yönünde açıklama yaptığı kaydedildi.

BİHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER