© Haber Olay 2021

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Urfa'nın sorunlarını Bakanlara iletti

'Güneydoğu Anadolu Bölgesi İl Başkanları Toplantısı'na katılmak için Ankara'ya giden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, temaslarını bakanlık düzeyinde de sürdürdü. Kentin sağlık ve tarım alanındaki sorunları dile getirildi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gitti.

Başkan Yıldız, TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınarla bir araya geldi. 3 isim ellerinde kentin sağlık sorunlarının yer aldığı dosya ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü. Görüşmede  yapılacak olan şehir hastanesi ve doktor atama talebi iletilerek destek istendi.

Heyet daha sonra Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu'yu makamında ziyaret ederek çiftçilerin sorun ve taleplerini gündeme getirdi.

 

Heyetin son olarak ziyaret ettiği isim ise TİGEM Genel Müdürü Ayşe Ayşin Işıkgece oldu. Görüşmede Dünyanın en büyük çiftliğine ev sahipliği yapan Ceylanpınarda bulunan  TİGEM ile ilgili çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler alındı.

Tüm bu ziyaretlerin ardından İl Başkanı Yıldız, Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Konya milletvekili Abdullah Ağralı başkanlığında gerçekleşen Güneydoğu Anadolu Bölgesi İl Başkanları toplantısına katıldı.

 

BİHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER