© Haber Olay 2021

Ağan TEİAŞ ve Göç İdaresi yetkilileriyle görüştü

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, TEİAŞ İşletme Müdürü İbrahim Halil Kara ve Şanlıurfa Göç İdaresi Müdürü Fatih Işık’ı ziyaret etti.

ŞANLURFA-AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, TEİAŞ İşletme Müdürü İbrahim Halil Kara ve Şanlıurfa Göç İdaresi Müdürü Fatih Işık’ı ziyaret etti.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, gerçekleştirdiği temaslar ile Karaköprü’de yaşanan sorunların çözümü için temaslarını sürdürüyor.

Yönetim kurulu üyeleri ile beraber TEİAŞ İşletme Müdürü İbrahim Halil Kara'yı makamında ziyaret eden Ağan, Maşuk TOKİ’de yapılan mobil trafo hakkında bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu.

Ağan, daha sonra Şanlıurfa Göç İdaresi Müdürü Fatih Işık'ı makamında ziyaret ederek, kente göç eden mülteciler hakkında bilgi aldı.

Ağan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Karaköprü’müzü ortak akıl yönetim anlayışı ile geliştiriyoruz. Karaköprü’müzü daha güzel günlere götürmek adına kararlı bir şekilde mücadele ve çalışmaları devam ediyor. ‘İşimiz hizmet, gücümüz millet’ diyerek ilçeyi ortak akıl yönetim anlayışı ile geliştiriyoruz” dedi.

POLAT, AK PARTİ KARAKÖPRÜ İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Öte yandan MKYK üyesi Vildan Polat, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığının yönetim kurulu toplantısına katıldı. İlçe Başkanı Sait Ağan ile birlikte Karaköprü’de yapılan çalışmalar ve yapılacak hizmetler hakkında parti teşkilatı ile sohbet eden Polat, “AK Partimiz her zaman olduğu gibi halkın ve hakkın yanında olmaya devam edecek. Bu kutlu davaya hizmet eden, emek veren herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

BİHA

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER