© Haber Olay 2021

3 kardeşi vuran şahıs tutuklandı

Şanlıurfa'da 3 kardeşi vurduğu iddia edilen ve daha sonra kayıplara karışan cinayet şüphelisi, dün yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ŞANLIURFA/Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi Bağlarbaşı Mahallesinde Cumartesi günü meydana gelen olayda, iddiaya göre husumetli olan iki grup arasında kavga çıktı.

Çıkan kavgada baba Mehmet Güven yaralanırken, oğulları İbrahim Halil Güven, Murat Güven ve Ramazan Güven kim tarafından ateşlendiği belli olmayan tüfekten çıkan saçmalarla yaşamını yitirdi. 

Ekipler, olayın ardından kaçan cinayet şüphelisi Abdulselam Çelik'in (48) yakalanması için çalışma başlattı. Bu sabah meydana gelen olayda ise tarladan fıstık çalan bir kişi için jandarma ekipleri bölgeye gitti ve şahsı gözaltına aldı. 

Üzerinden kimlik çıkmayan kişi ve sorulan sorulara tedirgin cevaplar veren şahıs, karakola götürüldü. Buradaki incelemede hırsızlık şüphelisi olabileceği için gözaltına alınan kişinin, 3kardeşi öldürüp, babalarını yaralayan Abdulselam Çelik olduğu belirlendi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından asayiş ekiplerine teslim edilen Abdulselam Çelik'e çelik yelek giydirildi ve geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı. Şahıs, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

BİHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER