21 İlde DEAŞ Operasyonu: 357 Şüpheli Yakalandı
Gündemİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, polis ekiplerince 21 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 357 DEAŞ şüphelisinin yakalandığını açıkladı.
“21 ilde bu sabah eş zamanlı olarak Polisimiz tarafından düzenlenen operasyonlarımızda; 357 DEAŞ şüphelisini yakaladık.”
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) December 30, 2025
Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile EGM TEM Daire Başkanlığımız ve İstihbarat Başkanlığımız koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince;
Adana, Ağrı, Ankara,… pic.twitter.com/oLLtCTp8tZ
Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde yürütülen operasyonlar; Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Bingöl, Çorum, Denizli, Erzincan, Gaziantep, Giresun, İstanbul, Kastamonu, Kilis, Konya, Muğla, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Şırnak, Yalova ve Van’da gerçekleştirildi.
Bakan Yerlikaya, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü vurgulayarak, “Bu vatanı terörle dize getirmeye çalışanlara bugüne kadar nasıl fırsat vermediysek, bundan sonra da asla fırsat vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Operasyonlara ilişkin soruşturmaların ilgili birimlerce devam ettiği bildirildi.
İlginizi Çekebilir